najnovija glasina

Mandžukića poželio klub čiju će ponudu biti jako teško odbiti!

24.05.2018 u 18:02

Bionic
Reading

Nogometni insajder Gianluca Di Marzio tvrdi da se Joseu Mourinhu sviđa profil igrača Marija Mandžukića te će mu biti jedna od opcija na tržištu ovog ljeta...

Naš 32-godišnji nogometaš odradio je tri sezone u dresu Juventusa i s torinskim klubom osvojio tri Serije A te tri talijanska Kupa, a ostaje u sjećanju i prekrasan pogodak kojeg je postigao u finalu Lige prvaka protiv Reala prošle godine.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, glasine o njegovom odlasku iz Italije sve češće čitamo, iako čelnici aktualnog prvaka Italije vjeruju da bi mogao ostati.

'Nije nam ničime pokazao da želi otići iz kluba i bit će u Juventusu i sljedeće sezone,' izjavio je direktor Giuseppe Marotta.

Ponude Milana i Bešiktaša koje su se dosad spominjale možda zaista i nisu dovoljno atraktivne da bi Mandžo promijenio sredinu, no poznati talijanski nogometni insajder Gianluca Di Marzio tvrdi da bi se u lov na hrvatskog napadača mogao uključiti i Jose Mourinho.

'Sviđa mu se takav profil igrača i baš traži nekoga poput njega,' piše novinar talijanskog Skyja.

Ako Manchester Uniteda zakuca na Mandžina vrata, to će biti sasvim druga priča i bit će mu jako teško odbiti tu ponudu. Uostalom, u Premiershipu još nikad nije igrao i time bi zaokružio svoju veliku karijeru...