'slomili' su ga

Marcelo Brozović uzeo Arapima 100 milijuna eura; postaje najskuplji hrvatski nogometaš!

29.06.2023 u 22:22

Bionic
Reading

Marcelo Brozović (30) novi je igrač saudijskog Al Nassra! Tako barem tvrdi talijanski mag za transfere Fabrizio Romano koji javlja da je hrvatski reprezentativac na kraju ipak pristao na ponudu iz Saudijske Arabije

'Gotovo je! Marcelo Brozović je pristao na odlazak u Al Nassr! Usmeni je dogovor postignut, čekamo da potpiše ugovor', napisao je na Twitteru Fabrizio Romano te dodao:

'U petak mora odraditi liječnički pregled i potpisuje ugovor do 2026. godine.'

Realno, Fabrizio Romano u pravilu ne griješi i ne izlazi s informacijama koje nisu provjerene, pa ni sada nema razloga ne vjerovati njegovim izvorima.

Prema tim navodima Al Nassr će Interu za Marcela Brozovića isplatiti odštetu od 23 milijuna eura, a 'vatreni' će dobiti 100 milijuna eura na ime plaće i potpisa ugovora! I tako će postati najskuplji hrvatski nogometaš svih vremena! A uz to će ga u momčadi dočekati i Cristiano Ronaldo...

Da se nešto opasno 'kuha' bilo je jasno u četvrtak popodne kad su talijanski mediji objavili da su predstavnici Al Nassra stigli u Zagreb kako bi još jednom pokušali nagovoriti Brozovića da potpiše. A on je čekao da se javi Barcelona... No, Katalonci u ovom trenutku jednostavno ne mogu financijski parirati Arapima i Broz će krenuti put Saudijske Arabije.

'Osim što je Brozović pristao, morao je pristati i Al Nassr na sve njegove zahtjeve. Brozović će za tri godine ugovora zaraditi ukupno 100 milijuna eura, računajući bonus za potpis i godišnje plaće. Interu ide 23 milijuna eura odštete', tvrdi Romano.

Njegove je najave potvrdio i Tuttosport koji navodi:

'Uspjeli su ga slomiti! Brozović je pristao na ponudu Al Nassra i odlazi u Saudijsku Arabiju. Nije htio čekati Barcelonu', tvrdi se u komentaru Tuttosporta.

Treba istaknuti i to kako će se i Dinamo 'osladiti' ovim transferom Marcela Brozovića. 'Modri' imaju pravo na 10 posto od prvog Brozovićevog transfera iz Intera, što znači da će na Maksimir stići 2.3 milijuna eura. Uz to im pripada i naknada iz Fifine Naknade za solidarnost koja za Brozovića iznosi oko 560.000 eura, pa bi od ovog transfera Dinamo ukupno trebao zaraditi 2.86 milijuna eura.

sve osim nogometa

Učitavanje...