psk_2

bilo im je svejedno

Izbornik Portugala razočaran: Nismo uložili dovoljno intenziteta protiv Gruzije!

Bionic
Reading

Nakon poraza od Gruzije, portugalski izbornik Roberto Martinez priznao je da je pobjeda Gruzije opravdana: 'Gruzijska pobjeda je zaslužena, željeli su ispisati povijest.'

Nakon poraza od Gruzije, portugalski izbornik Roberto Martinez priznao je da je pobjeda Gruzije bila zaslužena i dao dodatne komentare o utakmici. Španjolac je odlučio izvesti pričuvnu momčad, s izuzetkom vratara Dioga Coste i kapetana Cristiana Ronalda, što je Portugalce koštalo poraza.

'Portugal nije uložio dovoljno intenziteta protiv gruzijske momčadi. Počeli smo s premalo intenziteta, brzo smo primili gol i to je ono što je Gruzija trebala. Njihov je vratar pružio izvanrednu igru,' komentirao je Martinez na konferenciji nakon utakmice.

  • +27
Gruzija - Portugal, Euro (26.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: Georgi Licovski

'Tada smo pokušali zabiti, nismo uspjeli i to ih je još više potaklo da se nadaju. Njihova pobjeda je zaslužena. Nismo podcijenili Gruziju, ali oni su igrali igru ​​za upis u povijest,' dodao je.

'Pokazali su nevjerojatnu vjeru i uspjeli su održati svoju razinu intenziteta. Čestitao bih Willyju Sagnolu jer je kao trener napravio nevjerojatan posao i zaslužuju ono što su postigli.'

U osmini finala Portugal će 1. srpnja igrati protiv Slovenije, dok će Gruzija dan ranije odmjeriti snage sa Španjolskom.

Cup tree provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal