psk_2

anketa tportala

Tko vas je najviše impresionirao na Euru; šanse za zlato su se nekima smanjile!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 27.06.2024 14:34
  • Objavljeno 27.06.2024 u 09:56
Bionic
Reading

Poznati su svi sudionici osmine finala Europskog prvenstva u Njemačkoj. Sinoćnje utakmice skupine F zaključile su grupnu fazu natjecanja te se sada okrećemo knock-out fazi. Favoriti na Euru nisu oduševili, ali su zato reprezentacije poput Gruzije, najljepša priča prvenstva

Prije samog početka Europskog prvenstva u Njemačkoj, reprezentacije poput Engleske i Francuske su bile najveći favoriti za osvajanje naslova. No sada se to više tako ne čini. Engleska je u prve tri utakmice postigla samo dva gola i završili su skupinu s 5 bodova.

>> Gruzija je najljepša priča Eura, a ovaj čovjek trenutno je prvi strijelac turnira

Francuska je s druge strane, na otvaranju natjecanja ostala bez najveće zvijezde, Kyliana Mbappea, no i on se uspješno vratio u sastav nakon ozljede i postigao svoj prvi gol na Euru u karijeri. Francuska je ostala na drugom mjestu skupine D s također pet bodova nakon Austrije.

Europsko prvenstvo u Njemačkoj još jednom nam je dokazalo da su utakmice poput one između Gruzije i Turske najvrjednije gledanja, igra se bez kalkulacija i čistim srcem. Upravo to se zamjera najvećem favoritu Eura, Engleskoj, koja je prema Optinom superračunalu na početku natjecanja imala gotovo 20% šanse za zlato. Navijači reprezentacije 'Tri Lava' su daleko od oduševljenih jer Englezi zasad izgledaju bezidejno i neposloženo.

Postavljamo vam pitanje u našoj anketi, tko vas je dosad najviše oduševio na Euru i koga vidite sa zlatom oko vrata 14. srpnja?

Nekima se otvorio put do zlata, dok se neki moraju pripremiti za finala prije finala.

Cup tree provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal