UVIJEK KONTRA

Mihajlović se opet nije složio s novinarima

07.09.2013 u 11:01

  • +10

Kvalifikacije za SP, Srbija - Hrvatska

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Bionic
Reading

Srpski izbornik Siniša Mihajlović bio je zadovoljan htijenjem svojih nogometaša, ali ne i rezultatom utakmice protiv Hrvatske. Nije propustio priliku i da 'spusti' novinarima

Mihajlović se nije složio s primjedbom novinara da su njegovi izabranici na terenu više izgarali nego u susretima s drugim reprezentacijama.

'Ne, ne slažem se, dečki su svaku utakmicu dali maksimum. Vi gledate samo krajnji rezultat, a ne igru. Tako je bilo od prve do posljednje utakmice u ovim kvalifikacijama', rekao je Mihajlović i dodao:

'Nisam najzadovoljniji igrom. Bili smo jako dobri i protiv Belgije i Hrvatske u Beogradu. Večeras smo dominirali u prvom poluvremenu, ali nismo iskoristili šanse. Znali smo da će Hrvatska kazniti svaki naš propust i to se dogodilo. Imali smo crveni karton, Markovića koji nije mogao više, Sulejmanija koji se povrijedio...'


Aleksandar Mitrović postigao je prvi gol u dresu Srbije.

'Pokazali smo da možemo igrati s Hrvatima. Sve smo bolji i što duže budemo bili zajedno, bit će dobro. Uspjeli smo natjerati Hrvate da se brane, ali nismo iskoristili naše prilike. Oni su iz jedne dali gol, šteta. Hvala navijačima', naglasio je mladi napadač.

Mandžukić je zabio