STIŽE NOVI KONKURENT

Milijarderi krenuli u veliki lov, Kramarić mora čekati

28.12.2015 u 09:48

Bionic
Reading

Engleski nogometni premierligaš Manchester City uključio se u 'lov' na vodećeg strijelca lige Jamiea Vardyja i spreman je ponuditi Leicester Cityju 35 milijuna eura odštete. Za njegovg ubojitog partnera iz linije Arsenal nudi 25, a Andreja Kramarića vodeća momčad Premiershipa ne pušta na posudbu, te mu pripremaju dolazak još jednog konkurenta...

City želi 28-godišnjeg napadača angažirati već ovoga siječnja kako bi osnažio svoje redove u borbi za naslov prvaka, ali i oslabio redove Leicestera koji se trenutačno nalazi na vrhu ljestvice. Napad 'Građana' ove sezone predvode Sergio Aguero, te Wilfried Bony, a Manuel Pellegrini na raspolaganju ima i 19-godišnjeg Nigerijca Kelechija Iheanacha. Vardy je vodeći strijelac Premiershipa sa 15 golova, a premda su u taboru 'lisica' više puta ponovili kako će ga pokušati zadržati do konca sezone.

Za slučaj da ga puste trener Leicestera Claudio Ranieri je već pronašao zamjenu. Pred vratima King Power stadiona je 19-godišnji napadač Birminghama Demarai Gray.

Riyad Mahrez se pak nalazi u fokusu interesa Arsenala koji je poslao ponudu u visini od 25 milijuna funti. Za njega Ranieri zamjenu vjerojatno ne bi trebao, jer u kadru ima Andreja Kramarića koji se našao u škripcu (na klupi) između najboljeg napadačkog para lige ove jeseni.


Kramarić ima poziv iz Sampdorije gdje bi ga čekala minutaža i bolji izgledi za odlazak na predstojeći Euro s hrvatskom reprezentacijom, no prisiljen je čekati odluke uprave kluba koji će nakon 'vaganja' ponuda za udarni dvojac odlučiti kamo će s donedavno iznimno efikasnim hrvatskim strijelcem.

Ovako igra demarai Gray, koji bi uskoro mogao pojačati Leicester