budućnost bavaraca

Mladi Hrvat živi tjedan iz snova; zabio je prvijenac za Bayern, a sad je stigla i nagrada

15.05.2024 u 14:04

Bionic
Reading

Lovro Zvonarek (19) je u ljeto 2022. godine iz Slaven Belupa za 1.8 milijuna eura stigao u Bayern. Ove je sezone upisao četiri nastupa za Bavarce, a u prošlom kolu je krenuo u prvih 11 pa već u 4. minuti zabio prvijenac za Bayern

Sad je sigurno da Lovro Zvonarek (19) proživljava nabolje dane u svom nogometnom životu. Mladi je hrvatski veznjak u nedjelju protiv Wolfsburga započeo u prvih 11 Bayerna i već u 4. minuti utakmice zabio prvijenac u dresu bavarskog velikana!

U ljeto 2022. godine Zvonarek je iz Slaven Belupa za 1.8 milijuna eura stigao u München, a do sada je igrao za drugu momčad Bayerna u kojoj je na 39 utakmica upisao 12 golova i još osam asistencija.

Ove je sezone debitirao u dresu prve momčadi Bayerna, a protiv Wolfsburga u nedjelju je prvi put krenuo od prve minute i odmah zabio prvijenac!

>> gol Lovre Zvonareka za Bayern pogledajte OVDJE.

'Lovro je pravi karakter, naporno radi i zaslužio je ovo. Imali smo puno ozlijeđenih igrača, a on je iskoristio svoju priliku. Zabavno ga je gledati na treningu, a danas je bio odličan', pohvalio je Zvonareka nakon utakmice trener Bayerna Thomas Tuchel, a spomenuo ga je i Thomas Müller:

'Lovro je zabio u prvih nekoliko minuta. Još dva mladića su zaigrala... Da, bio je ovo lijep dan za obitelj i prijatelje na Allianz Areni.'

A Zvonarekove sjajne partije sad su nagrađene novim ugovorom! Bayern je mladog Hrvata odlučio nagraditi profesionalnim ugovorom. Iz kluba su potvrdili da su ugovore potpisali Lovro Zvonarek, Noel Aseko Nkili i Adam Aznou. Zvonarek i Aznou su potpisali do 2027. godine, dok Aseko ostaje do 2026. godine.

Standings provided by Sofascore