glavu gore

Mladi hrvatski tenisači eliminirani na samom startu ATP Challenger turnira

18.06.2024 u 19:02

Bionic
Reading

Hrvatski tenisači Duje Ajduković i Matej Dodig započeli su svoje nastupe na ATP Challenger turnirima u Ilkleyju i Poznanu s nadama za uspjeh, ali su nažalost obojica eliminirani već u prvom kolu

Hrvatski tenisači Duje Ajduković i Matej Dodig nisu uspjeli proći prve prepreke na ATP Challenger turnirima u utorak. Ajduković je igrao na travnatom turniru u engleskom Ilkleyju, a Dodig na zemljanom turniru u poljskom Poznanu, no obojica su eliminirani u prvom kolu.

Hrvatski tenisači Duje Ajduković i Matej Dodig nisu uspjeli proći prve prepreke na ATP Challenger turnirima u utorak. Ajduković (ATP - 136.) je u engleskom Ilkleyju izgubio od domaćeg igrača Arthura Feryja (ATP - 249.), koji je nastupao s pozivnicom. Fery je pobijedio Ajdukovića sa 6-4, 7-6 (2). Za 23-godišnjeg Kaštelanina, koji je trenutno drugi najbolji hrvatski tenisač na pojedinačnoj ATP ljestvici, ovo je treći uzastopni poraz, drugi na travnatoj podlozi. Posljednju pobjedu zabilježio je u prvom kolu kvalifikacija za Roland Garros.

Matej Dodig (ATP - 322.) je u poljskom Poznanu poražen od petog nositelja, Ukrajinca Vitalija Sačka (ATP - 285.), sa 6-4, 6-4. Osamnaestogodišnji Osječanin ušao je u glavni turnir s dvije pobjede u kvalifikacijama. Nakon što je prošlog tjedna stigao do polufinala Challengera u Zagrebu, gdje je izgubio od Luke Mikruta, prošao je i jedno kolo na Challengeru u Bratislavi.

sve osim nogometa

Učitavanje...