NE JEDAN, nEGO DVA PEHARA

Pogledajte kako je Hajduk Modrićevim golom pobijedio Dinamo i uzeo trofej

08.05.2024 u 16:25

Bionic
Reading

Nakon što su Hajdukovi kadeti u finalu svladali Lokomotivu, isto je pošlo za nogom i pionirima, koji su u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa svladali vršnjake iz Dinama rezultatom 1:0

Dvostruko slavlje mladih hajdukovaca u Zagrebu! Par sati nakon što su kadeti na penale pobijedili Lokomotivu i osvojili Kup, pioniri su svladali Dinamo s 1:0 i također se okitili nazivom osvajača Kupa.

Jedini strijelac za Bijele bio je Modrić u 13. minuti, nakon što je vratar Dinama Krišto obranio jedan udarac, odbijenu loptu u mrežu je pospremio Marin Modrić.

Pokušao je Dinamo do izjednačenja, prijetio, ali nije zabio pored raspoloženog vratara Burgera do 70. minute. (Pioniri igraju dva poluvremena po 35 minuta).

'Utakmica na refule, u zadnjem periodu je Dinamo imao veliku dominaciju, ali mi smo dočekali priliku. Bilo je tu dosta šansi s jedne i druge strane. Ostvario se dobar rezultat, imali smo plan i dobar pritisak', rekao je trener Hajduka Zvonimir Milić.

A u trenicuma dok je davao izjavu, prekinuli su ga njegovi igrači stihovima ‘Bit će Milić Alex Ferguson‘.

'Da je ovo bilo koji drugi sport mi danas pobjeđujemo 20 razlike, da je ovo košarka, mi imamo 50 napada, oni dva. Ali to je legitimno i čestitam Hajduku. Apsolutno sam ponosan kako smo odigrali', rekao je trener Dinama Andrej Mioković, a njegove riječi prenosi Slobodna Dalmacija.

Sažetak utakmice Dinamo - Hajduk 0:1 Izvor: Društvene mreže / Autor: Croatel