POGLEDAJTE SAMI

Mourinhov sud: Kakav penal, Suarez se opet bacio...

30.12.2013 u 10:05

Bionic
Reading

Chelsea je u posljednjem engleskom derbiju 2013. godine svladao Liverpool sa 2:1 i novu godinu će čekati dva boda iza vodećeg Arsenala, a četiri ispred velikana s Anfielda

Liverpool je na Božić bio vodeći sastav Premiershipa, no Novu godinu čeka na petom mjestu. Gostujući porazi od Cityja u Manchesteru i Chelseaja u Londonu vratli su ih veliki korak unazad. U oba dvoboja Liverpool je poveo, no u oba slučaja domaćini su okrenuli već do poluvremena i zadržali prednost do kraja.

Lescott je na Štefanje evidentno navlačio Suareza, ali bijela točka nije korištena


Razloge trener Liverpoola Brendan Rodgers detektira prvenstveno u 'tankom' kadru bez pravih alternativa na klupi, no i u činjenici da suci nisu odradili dobar posao u ta dva dvoboja. Na Luisu Suarezu tijekom ova dva dvoboja nije dosuđen niti jedan od tri prilično evidentna penala, a protiv Cityja poništen je i sasvim regularan pogodak Sterlinga.

Nalet Terryja u prvom dijelu Suarezu nije donio kazneni udarac. Sudac nije imao dobar pregled situacije


Dok u video prilozima možete sami ocijeniti tri sporne situacije iz kaznenih prostora, Jose Mourinho je u svom karakterističnom stilu prokomentirao treću (drugi na dvoboju s Chelseajem) situaciju u kojoj je Samuel Eto'o pred sucem Deanom spotaknuo Suareza na izlasku iz kaznenog prostora.

'Gledajte, Luis je vrhunski igrač ali igrači iz njegovog dijela svijeta vole padati. Samuel je koristio samo tijelo, a Luis je pao kao da ga je netko upucao. Ja bih mu dao žuti karton,' kaže trener Chelseaja nakon važne pobjede.

Dean je ovu situaciju vidio idealno, ali reakcija je izostala