nije mu lako

Nakon debakla branitelja zlata, oglasio se izbornik: Sramotno izdanje u svakom smislu

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 30.07.2024 12:13
  • Objavljeno 30.07.2024 u 12:13
Bionic
Reading

Vaterpolisti Srbije poraženi su od Australije rezultatom 8:3 (1:0, 5:1, 1:1, 2:1) u drugom kolu B grupe Olimpijskih igara.

Ovo je jedan od najtežih poraza u povijesti za aktualne olimpijske šampione, a selektor Uroš Stevanović nije krio nezadovoljstvo nakon meča:

'Ne znam je li bilo prerano, ali na ovoj utakmici evidentno nismo došli, nismo ni bili na ovoj današnjoj utakmici. Mislim, sramotno izdanje u svakom smislu, a najveća odgovornost je na meni kao treneru jer je ekipa tako izgledala. Sada idemo dalje, što da radimo. Imamo sljedeće tri utakmice i naravno, moramo se iskupiti protiv boljih protivnika.'

'Jednostavno, naš napad nije funkcionirao u nijednom trenutku. Mislim, ne znam ni je li napad uopće funkcionirao, nismo ni dolazili u napad. Niti smo imali dodavanja, niti smo imali agresivnost, jednostavno, neka mentalna blokada, strah, što god da je bilo. Kao da nismo došli na utakmicu. To je najjednostavnije objašnjenje. Kako će ekipa reagirati kada u bazenu budu jači protivnici? Sada ćemo napraviti analizu, da vidimo što je bio problem. Moramo igrati puno bolje ako želimo proći u četvrtfinale. Sada smo doveli to u pitanje,' zaključio je Uroš Stevanović.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal