LJUBAVNI ČETVEROKUT

Nakon ovog, Ana mora biti sretna što nije sa Schweinijem

22.10.2014 u 10:23

Bionic
Reading

Jedna od najljepših sportašica svijeta Ana Ivanović proteklih je dana bila na naslovnicama medija, ali ne samo zbog teniskog umijeća, već i zbog kratke ali burne veze s kapetanom 'elfa' Bastianom Schweinsteigerom

Prema pisanju njemačkog Bilda, Bastian Schweinsteiger (30), nakon sedam godina veze ostavio je manekenku Sarah Brandner. A razlog je prekida srpska tenisačica Ana Ivanović (26) s kojom se šetao New Yorkom.

Najtiražniji njemački dnevni list objavio je fotografije para kako se šeće držeći se za ruke ulicama New Yorka, a koje je snimio jedan čitatelj.

'U početku su Bastian i Ana bili dobri prijatelji, ali posljednjih mjeseci on je jedina tema Aninih priča', izjavio je njihov zajednički prijatelj.

No ljubav nije dugo izdržala jer se Schweini vratio svojoj djevojci Sarah. Međutim, kako vrijeme prolazi, tako se javljaju i novi momenti iz ljubavnog života Bastiana Schweinsteigera. A najnoviji je - ljubavni odnos s izvjesnom Brazilkom Ericom. Naime, Brazilka je, kako piše Gala.de, obznanila kako je i ona u tom razdoblju ljubovala s njemačkim nogometašem.

No istinu zasigurno zna samo zavodnik Schweinsteiger.