vruće je na ANFIELDU

Nakon Salahove najave odlaska i kritiziranja čelnika Liverpoola stigao je odgovor

04.09.2024 u 10:06

Bionic
Reading

U najvećem derbiju engleskog nogometa, Liverpool je na Old Traffordu svladao Manchester United rezultatom 3:0, no bajka je trajala kratko...

Nakon utakmice uslijedio je neočekivani šok za navijače Liverpoola. Njihov najbolji igrač, Mohamed Salah, izjavio je:

'Kao što znate, ovo je moja posljednja godina u klubu. Želim maksimalno uživati u njoj.'

Salah je nakon pobjede nad Manchester Unitedom iznio detalje koji su šokirali navijače Redsa':

'Nitko iz kluba još nije razgovarao sa mnom o novom ugovoru. Zato sam rekao, OK, odigrat ću svoju zadnju sezonu i onda vidjeti što dalje.'

Na pitanje o tome zna li već gdje će nastaviti karijeru, Salah je dodao: 'To još uvijek ne znam. Zaista ne znam...'

Klub je brzo reagirao na Salahove riječi. Prema navodima BBC-a, Liverpool ne želi ni razmišljati o gubitku tako ključnog igrača i spreman mu je ponuditi sve što poželi samo kako bi ostao na Anfieldu.

Salah je stigao u Liverpool u ljeto 2017. godine iz Rome za 42 milijuna eura. Do sada je za Liverpool odigrao 351 utakmicu, postigao 213 golova i zabilježio 90 asistencija.

Iako se ovog ljeta, kao i ranije, povezivao s klubovima iz Saudijske Arabije, Salah je ipak odlučio ostati u Europi. Ostaje za vidjeti hoće li se to promijeniti idućeg ljeta, kada mu ističe trenutni ugovor. Posljednji put Salah je potpisao novi ugovor s Liverpoolom 2022. godine.

Liverpool i Manchester City su jedine dvije momčadi sa savršenim skorom u Premier ligi, pri čemu treba naglasiti kako Reeds nisu u tri kola primili niti jedan gol.

Standings provided by Sofascore