Nezapamćeni prizori

Kohorta odala veliku počast sportskom direktoru: Za čisti Osijek!

28.05.2024 u 19:25

Bionic
Reading

Automobil Osijekovog sportskog direktora, Portugalca Josea Bote, propucan je noćas na osiječkom parkiralištu. Klub je incident osudio, a sportski direktor dodao kako mu to daje samo dodatan motiv da radi u klubu. Sada su se oglasili i navijači...

Na vjetrobranskom staklu uočeno je sedam rupa od metaka. Hrvatski nogometni savez (HNS) je najoštrije osudio incident koji se dogodio u Osijeku.

Automobil Josea Bote bio je parkiran u Šamačkoj ulici u samom središtu Osijeka, a incident je otkriven tek danas ujutro. Međutim, Osijekovog sportskog direktora to nije dalo smesti.

U razgovoru za Bijelo-plavu birtiju, medij posvećen praćenju zbivanja u klubu, Boto je odlučno odgovorio kako ga ovo samo dodatno motivira te da se u Osijeku osjeća sjajno.

Hrvatski nogometni savez i NK Osijek izrazili su podršku Boti, a Osijekovi navijači najavili su posebno okupljanje na stadionu upravo ne bi li podržali svog sportskog direktora.

Navijačka skupina Kohorta oglasila se na Facebooku i pozvala sve na okupljanje: 'Za čisti Osijek bez kompromisa! U obrani tvog imena tu smo za sva vremena! Opus Arena 19:00! Svi! Na jugu će biti otvoren šank', pisalo je u objavi.