ništa od promjena

Navijači kontra Nikole Kalinića, ali doživjet će neugodno iznenađenje!

29.11.2017 u 09:14

Bionic
Reading

Nakon neuvjerljivog početka sezone navijači Milana okrenuli su se protiv Nikole Kalinića, no talijanski mediji tvrde da će mu i novi trener Gennaro Gattuso dati prednost ispred Andre Silve i Patricka Cutronea...

Hrvatski 29-godišnji napadač stigao je među crveno-crne ovog ljeta uz odštetu Fiorentini od 20 milijuna eura, no zasad nije pokazao mnogo u dresu novog kluba i navijači su iznimno nezadovoljni njegovom igrom, što nakon svake utakmice pokazuju na društvenim mrežama.

  • +12
Nikola Kalinić Izvor: Reuters / Autor: ALBERTO LINGRIA

Kalinić je zabio tek tri pogotka iz 12 utakmica, dok Andre Silva igra puno manje, no utrpao je već osam golova u pet utakmica Europske lige, a 19-godišnji Patrick Cutrone ih ima ukupno sedam u Europi i Seriji A.

Pojavile su se glasine da bi Nikola ove zime mogao preseliti za 45 milijuna eura u kineski Tianjin, no takav transfer već je jednom odbio pa nije za očekivati da će sada odustati i otići iz velikog kluba, unatoč problemima na koje je naišao.

Milan je ovih dana promijenio trenera i klupu je preuzeo Gennaro Gattuso, no to ne bi trebao biti problem za Kalinića. Naime, talijanski mediji tvrde da će naš napadač ostati na poziciji centarfora, uz Susa i Bonaventuru kao potporu, dok će Silva i Cutrone nastaviti grijati klupu.

Bit će to neugodno iznenađenje za navijače koji su okrenuli leđa Nikoli, no on ima priliku pokazati da nemaju pravo već u nedjelju na gostovanju kod slabašnog Beneventa...