NEMA MJESTA ZA OBOJICU

Netko će morati otići iz kluba: Ili Brozović ili trener!

03.10.2016 u 11:54

Bionic
Reading

Nakon što je ponovo izbacio iz momčadi hrvatskog veznjaka, postalo je jasno da Frank de Boer i Marcelo Brozović teško mogu zajedno funkcionirati. Ostaje otvoreno pitanje tko će prije biti udaljen iz kluba...

Hrvatski 23-godišnji reprezentativac u nemilosti je trenera već dva i pol tjedna koji ga optužuje za neprofesionalno ponašanje i uporno šalje na tribine, umjesto na travnjak.

Kad se konačno činilo da će se Brozović vratiti u momčad, objavio je na Instagramu spornu fotografiju ljubavne sreće sa svojom djevojkom, one večeri kad je Inter doživio sramotan poraz od Sparte, što su mu zamjerili navijači, a posebno trener De Boer kojem ne treba puno da otpiše Marcela.

Novo izbacivanje iz momčadi pokazuje da De Boer i Brozović teško mogu funkcionirati zajedno u Interu i ako Nizozemac zadrži svoje mjesto na klupi, Marcelo će vjerojatno promijeniti sredinu u siječnju.

No, s obzirom na rezultate Intera koji se sramoti u Europi i neuvjerljivo igra u Seriji A, Frank de Boer mogao bi prije napustiti klub od Marcela. Nije Brozović jedini igrač s kojim Nizozemac ima problema, dobar dio momčadi ga ne slijedi i to se osjeća na terenu.

Zato ovaj slučaj ostaje potpuno otvoren i težak za prognozu, a ako Brozović dočeka u Interu promjenu trenera, vidjet ćemo sa sljedećim je li bio problem u Marcelu ili nepopustljivom De Boeru...