BOLI GA NOGA

Neymar zbog 'izmjene nježnosti' s poznatom glumicom na udaru brazilskih medija: Ne igra za repezentaciju, a za lude noćne provode s ljepoticama ima vremena

16.11.2021 u 15:44

Bionic
Reading

Na samom početku srijede, pola sata iza ponoći ljubitelji nogometa širom svijeta dolaze na svoje. Na rasporedu je utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Argentine i Brazila

Domaćini još nisu osigurali vizu za Katar iako su 26 utakmica u nizu neporaženi. Dobra vijest za Argentince je potvrda nastupa Lionela Messija koji se vraća nakon ozljede zadnje lože. Upravo je zbog ove ozljede propustio zadnje dvije utakmice PSG-a, mnogi su spremni povjerovati, kako bi što spremniji dočekao južnoamerički derbi.

Na drugoj strani brazilski mediji razapinju zvijezdu svoje reprezentacije Neymara da Silvu Santosa Juniora.

Najbolji igrač Brazila prema službenoj verziji je ozlijeđen. Tijekom susreta s Kolumbijom, osjetio je bol u lijevoj bedri pa će propustiti utakmicu protiv Argentine. S obzirom na to da su Brazilci već osigurali nastup na Svjetsko prvenstvu ova odluka ima smisla. Neymaru je dopušteno da se vrati u Pariz kako ga liječnička služba PSG-a što prije i bolje osposobila za nastavak klupske sezone.

No, mediji u Brazilu mu strašno zamjeraju činjenicu da ga ništa ne sputava u ludim noćnim provodima, dok istovremeno 'bira' utakmice reprezentacije.

Tako je zavodnik Neymar zatečen u Sao Paulu u izmjeni nježnosti i poljubaca s brazilskom glumicom i pjevačicom Marijanom Rios, a prema tamošnjim izvorima 36-godišnja ljepotica se na Instagramu pohvalila buketom ruža koju je dobila od nepoznatog obožavatelja. Tvrde, pošiljatelj je Neymar.

Rat žutog tiska i Neymara zbog njegovog stila života ovim je činom poprimio nove razmjere, a koliko daleko je dogurao najbolje potvrđuje činjenica da je brazilska zvijezda najavila kako postoji mogućnost da se povuče iz reprezentacije, pokušavajući ublažiti upliv medija u njegovu privatnost.