HOROR BAVARACA

Njemačka se smije Bayernovoj katastrofi, a u Barci se ne bune!

29.04.2015 u 16:54

Bionic
Reading

Nakon što su se čak dvojica nogometaša Bayerna poskliznula tijekom izvođenja kaznenih udaraca protiv Borussije, njemački mediji rugaju se skupocjenim kopačkama Bavaraca. Barceloni pak idu na ruku ozljede Robbena i Lewandowskog...

Bayern je doživio debakl kakvog nije već dugo imao u domaćim natjecanjima. Lahm i Alonso su se poskliznuli, Götze loše izveo penal, a samouvjereni Neuer opalio u gredu. Guardiolina momčad ispala je bez ijednog pogođenog kaznenog udarca i oprostila se od sna o trostrukoj kruni.

Očekivano, njemački mediji su uzeli Bavarce na zub, posebno Lahma i Alonsa te proizvođača kopački koji će navodno platiti 900 milijuna eura Bayernu za novi ugovor. Uz fotografije dvojice veznjaka kako padaju na tlo dok pucaju penal, stavio je Bild tag #therewillbehaters, ismijavajući prošloljetnu reklamnu kampanju Adidasa.

Još gora vijest od ruganja za Bayern su ozljede. Robbena neće biti do kraja sezone, Lewandowski će također vjerojatno propustiti polufinale Lige prvaka protiv Barcelone.

'To je nogomet i takve stvari se događaju. Bez Lewandowskog i Robbena Barcelona je još veći favorit, ali to mora dokazati i na terenu,' priznao je za Marcu Xabi Alonso.