PROMJENE NA KAJZERICI

NK Lokomotiva za manje od 24 sata pronašla spasitelja, čovjeka koji bi joj trebao sačuvati prvoligaški status: Situacija nije bajna, ali...

14.03.2021 u 18:43

Bionic
Reading

NK Lokomotiva nije dugo bila bez trenera, na klupu zadnje momčadi Hrvatski Telekom Prve lige sjeo je iskusni stručnjak Samir Toplak

Podsjećamo, Jerki Leki su u subotu presudili Istrani. Naime, sastav iz Pule i u drugom je uzastopnom susretu protiv izravnog konkurenta za ostanak u prvoligaškom društvu ostvario pobjedu, prije tri dana je u Puli bilo 3:1 za Istru 1961, dok je u subotu u Kranjčevićevoj ulici za osvajanje tri boda bio dovoljan jedan pogodak.

  • +4
NK Lokomotiva - NK Istra 1961, 25. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Uprava kluba je Leku maknula odmah poslije subotnje utakmice, a nije prošlo ni 24 sata, a 'lokosi' su spasitelja pronašli u Samiru Toplaku koji je majstor za spašavanje klubova sa začelja.

'Izuzetno sam motiviran, napunio sam baterije i imam veliku energiju koju sam spreman prenijeti na igrače. Motiva imam, znam što treba napraviti u ovakvim situacijama. Situacija nije bajna, malo je utakmica i malo je vremena do kraja sezone no ne bih ni prihvaćao klupu da ne vjerujem da možemo napraviti uspjeh! A sada nas čeka naporan rad', poručio je Toplak.

Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal