DUGO SE NIJE JAVLJAO

Objava Marka Livaje izazvala je 'potres', a sada su jasni svi njegovi planovi

07.07.2024 u 16:39

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u Sloveniji se pripremaju za novu sezonu. Doduše, više se nitko ne usuđuje reći 'to je ta', jer iz godine u godinu iz Splita su stizale iste priče. No, sigurni smo da i sada opet postoji ista želja. Tim prije što su novi ljudi preuzeli klub i struku

S predsjednikom Uprave Ivanom Bilićem, sportskim direktorom Nikolom Kalinićem, ali i talijanskim trenerom Gennarom Gattusom, sigurni smo da je porasla nova nada među Hajdukovim navijačima.

A prema fotografijama koje stižu iz Slovenije, i 'probuđenim' Markom Livajom, koji izgleda fizički izuzetno spremno, odnosno poletnije, laganije, rastrčanije...

A baš oko Livaje stvarana je priča ovog Hajduka. Međutim, proljetos su ga sputavale ozljede, a to se odmah osjetilo i na igri Bilih.

Istovremeno, počele su stizati priče kako bi Livaja u ljetnim mjesecima mogao napustiti Hajduk i preseliti u Grčku. Povezivalo ga se s AEK-om, PAOK-om... A demantija nije bilo.

Sve do ove nedjelje, kada je Livaja na svom Instagram profilu objavio vrlo jasnu poruku.

Ajmo prgava familijo! 24/25 🏠🤍

Drugim riječima, Livaja je najavio ostanak u klubu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Međutim, bez obzira na potvrdu da ostaje u Hajduku neki od pratitelja iz Grčke nisu odoljeli te su ga počeli pozivati da dođe u tu zemlju, a onda je stigao i žestok komentar jednog od Hajdukovih navijača.

'Grci, odje*ite iz komentara'.

Livaja je posljednju objavu na Instagramu imao još u listopadu kada se oprostio od reprezentacije Hrvatske. Danas je prekinuo devetomjesečnu šutnju.

Hajduk - Šahtar (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport

Tim potezom je izazvao 'potres' među navijačima Hajduka koji su u komentarima oduševljeni Livajom te mu poručuje da ih povede k naslovu prvaka koji se čeka dva desetljeća. 

'Maradona iz Splita', 'Prgavi Marko povedi nas', 'Livaja najveće pojačanje ove sezone'.... Samo su neki od komentara pristalica Bilih.