ipak nije do uvjeta

Obrat u situaciji olimpijca koji je uhvaćen da spava u parku; evo pravog razloga!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 07.08.2024 16:09
  • Objavljeno 07.08.2024 u 15:09
Bionic
Reading

Thomas Ceccon, koji je osvojio zlato u bazenu na Olimpijskim igrama, postao je viralan kada je snimljen kako spava u pariškom parku. U početku se nagađalo da je to zbog njegovih pritužbi na uvjete u Olimpijskom selu, ali sada je na TikToku razjasnio stvari.

Thomas Ceccon, kojeg je kolega sportaš snimio kako drijema, rekao je u isječku na stranici da se jednostavno otišao provozati biciklom do parka, gdje je odlučio nakratko odspavati.

'Odrijemam jedan sat i društvene mreže eksplodiraju', smije se.

Dakle, nije bilo uvjeta u olimpijskom selu. Ceccon je samo malo zatvorio oči nakon treninga. No Ceccon, koji je pobijedio na 100 metara leđno, ranije se žalio na umor nakon što se nije uspio kvalificirati u finale na 200 metara. Nakon utrke rekao je da je teško spavati uz vrućinu i buku u Olimpijskom selu. Također je rekao da nije bilo klime i da je hrana bila loša.

>> Osvojio zlato pa spavao u parku u Olimpijskom selu: Borim se između vrućine i buke

Dok su se sportaši useljavali, kružila je glasina da su kreveti napravljeni od kartona kako bi se fokusirali isključivo na natjevcanje, a ne na ljubav. Međutim, irska gimnastičarka Reece McClenaghan to je demantirala u viralnom videu.

Razlog za kartonske krevete jednostavno je dio pokušaja organizacijskog odbora Olimpijade da igre učini održivijima.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal