NE KRIJE TUGU

Od velikih ambicija Lakiću ostalo tek potpuno razočaranje

22.01.2014 u 14:09

Bionic
Reading

Frankfurter Rundschau u srijedu donosi tekst o 30-godišnjem hrvatskom nogometašu Srđanu Lakiću, inače napadaču Eintrachta iz Frankfurta

Premda je imao velike ambicije prije sezone, u prvom se dijelu Lakić i nije previše naigrao u klubu koji se nalazi tek na petnaestom mjestu bundesligaške ljestvice. Odigrao je Lakić tek osam prvenstvenih utakmice, te niti jednom nije bio strijelac.

'Na pripremama sam se osjećao sjajno. Bio sam prepun entuzijazma i snage na startu sezone. Mislio sam da ću stvarno biti pravi, a onda je uslijedilo prizemljene', priča Lakić, te nastavlja:

'Kako ću se osjećati nego li potpuno razočarano. Sportaš sam i naravno da mi je želja igrati i pokazati ono što znam. U prvom dijelu sezone sam imao malo prilike za to, ali i dalje se nadam najboljem u Eintrachtu. Ne mogu ništa drugo nego trenirati i čekati bolje dane. Isto tako, u nogometu se mnogo toga dogodi preko noći. Tko zna kakav će smjer imati moja karijera dalje', dodao je Lakić koji se i dalje nada da će trener Armin Veh početi vjerovati u njega.