TKO GOVORI ISTINU?

Oglasila se zgodna sportašica nakon napisa da je izbačena iz Olimpijskog sela

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 06.08.2024 12:15
  • Objavljeno 06.08.2024 u 12:15
Bionic
Reading

Kako su objavili brojni mediji, paragvajska olimpijska delegacija naredila je plivačici Luani Alonso (20) da u najkraćem mogućem roku napusti Olimpijsko selo u Parizu zbog 'neprimjerenog ponašanja'

Paragvajska plivačica Luana Alonso oglasila se nakon napisa da je izbačena iz olimpijskog sela, inzistirajući da je žrtva 'laži' i 'lažnih informacija'.

Alonso je optužena da je ometala ostale natjecatelje druženjem i nošenjem oskudne odjeće, a dužnosnici su tvrdili da je svojim ponašanjem stvorila 'neprikladnu atmosferu'.

Ali u izjavi na Instagramu u ponedjeljak, Alonso je jasna:

'Samo sam željela pojasniti da nikada nisam bila izbačena ili protjerana ni od kud, molim vas da prestanete širiti lažne informacije. Ne želim davati nikakve izjave, ali neću dopustiti da laži utječu ni na mene', dodala je Alonso uz fotografiju na kojoj uživa u piću dok sunce zalazi.

>> Jedna od najljepših sportašica zbog neprimjerenog ponašanja izbačena iz Olimpijskog sela

Atraktivna 20-godišnja plavuša, koja se nije uspjela kvalificirati u utrci na 100 metara leptir, viđena je kako hoda u odjeći po vlastitom izboru, a ne u službenim uniformama koje su osigurali šefovi paragvajskih timova.

Također je primijećena kako se druži s drugim sportašima i govorilo se da je ometala svoje sunarodnjake koji su se još natjecali na Igrama.

Alonso se čak prijavila u hotel u francuskoj prijestolnici i obišla luksuzne trgovine i restorane, objavljujući fotografije za svojih 600.000 pratitelja na društvenim mrežama.

Dužnosnici Paragvajskog olimpijskog odbora donijeli su odluku da joj zabrane druženje s drugim članovima tima nakon što su čuli da njezino ponašanje postaje 'smetnja'.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal