A ON JE...

Olimpijke, čuvajte se! Stigao je glavni zavodnik

05.02.2014 u 15:45

Bionic
Reading

Natjecatelji u alpskom skijanju na Olimpijskim grama oduševljeni su mjestom gdje su smješteni (Rosa Khutor), ali i činjenicom da im osiguranje ne smeta kao što su to očekivali

Norveški velikan Aksel Lund Svindal nastupit će na svojim trećim Igrama. Zadovoljan je smještajem, ali je ipak našao jednu zamjerku domaćinu.

'Nema jogurta. A uz žitarice to mi je neizostavni dio svakog jutarnjeg obroka, jer ne dobivam previše šećera', zavapio je Svindal.

Hrvatski adut Ivica Kostelić dao je svoje mišljenje o onome što su izgradili Rusi.

'Sve izgleda lijepo. Nevjerojatno je što su izgradili od zadnjeg puta kada sam ovdje boravio. Ovdje je sada cijeli jedan novi grad i nema zemalja koje si takvo što mogu priuštiti', priznao je Kostelić koji je u Sočiju slavio prije dvije godine u testnoj kombinaciji.

I dok neki treniraju, a neki uživaju u svemu što im pruža olimpijsko selo, poznati skijaški playboy Talijan Christof Innerhofer u lovu je na pripadnice ljepšeg spola.

'Svi smo se nekako pribojavali Sočija, ali sve je super. Sobe su lijepe i velike, sigurnosne kontrole nisu ništa posebno u odnosu na Vancouver i hrana je dobra. Ono što mi se najviše sviđa u olimpijskom selu je upoznavanje sportaša. Tako sam jučer poslijepodne upoznao nekoliko djevojaka u teretani', priznao je talijanski spustaš.