sjajno!

Ovako je Osijek krenuo u pohod na Konferencijsku ligu; pogledajte gol Jugovića!

15.08.2024 u 19:17

Bionic
Reading

Osijek večeras igra uzvratni susret 3. pretkola Konferencijske lige protiv Zire. Prvi meč završio je rezultatom 1:1, pa ćemo vidjeti što nas čeka u ovom odlučujućem dvoboju. Utakmicu možete pratiti na MAXSport1 (MAXtv), dok tekstualni prijenos, uz videozapise golova i najboljih prilika, možete pratiti na tportalu.

Nakon slabog početka Osijeka i boljeg nastupa Zire, činilo se da su gosti iz Azerbajdžana preuzeli inicijativu na terenu. Osijek je djelovao rezervirano i nije uspijevao nametnuti svoj ritam igre, što je omogućilo Ziri da stvori nekoliko opasnih situacija pred golom domaćina. Međutim, kako se približavala kraj prvog poluvremena, Osječani su počeli podizati tempo i sve više pritiskati protivnika.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Prvi ozbiljan znak promjene došao je kada su igrači Osijeka počeli bolje kombinirati u sredini terena, preuzimajući kontrolu nad utakmicom. Ova promjena u igri urodila je plodom u 37. minuti, kada je Roko Jurišić preciznim dodavanjem uposlio Vedrana Jugovića, koji se odlično snašao u protivničkom kaznenom prostoru. Jugović je majstorski plasirao loptu u mrežu, dovevši Osijek u vodstvo od 1:0.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport