supersport hnl

Osijek u Puli želi nastaviti pobjednički niz; evo gdje gledati današnju utakmicu

04.10.2024 u 11:18

Bionic
Reading

Prvu utakmicu 9. kola SuperSport HNL-a danas igraju Istra 1961 i Osijek (18 sati, MAXSport1, MAXtv)

Momčad Osijeka se stabilizirala, povezala je tri pobjede te s puno samopouzdanja dolazi na današnji ogled 9. kola SuperSport HNL-a protiv Istre 1961 u Puli (18 sati, MAXSport1, MAXtv). Domaćim pak traži izlazak iz krize nakon što u posljednje tri utakmice nije uspio zabiti niti jedan gol...

ISTRA 1961 - OSIJEK (18 sati, MAXSport1, MAXtv)

'Naš tim jako dobro radi. Mislim da se može vidjeti sav njihov trud, rad i angažman koji ulažu. Vjerojatno nam nedostaje nekoliko bodova, da, ali ja sam dovoljno sretan da vodim ovakvu predanu ekipu. Zasad su izvan igre Čuić, Ćalušić, Jaganjac i Blagojević', najavio je trener Istre 1961 Paolo Tramezzani uoči ogleda s Osijekom te dodao:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Što se Osijeka tiče, promijenili su neke igrače, no igraju dobro. Federico je dobar trener. U zadnjoj utakmici vidi se njegov nogomet i njegova igra, vjerujem da će im ove sezone ići jako dobro. Sigurno će sutra doći jako motivirani, i znam da se sučeljavamo s ekipom koja jako dobro radi.'

Istra ima svojih problema, no...

'Naša ekipa daje uistinu sve od sebe. Na zadnjoj utakmici odigrali smo dobar remi, uzeli bod, trenutno su mnoge stvari pozitivne, ali ne donosimo kući ono što je jedna od najvažnijih stvari u ovoj fazi sezone, jer sada je predviđeno da se skupljaju bodovi… No gledamo naprijed, radimo, analiziramo. Znamo svoj put kojim moramo nastaviti i slijediti ga, biti predani. Nogomet je uvijek sastavljen od faza, čak i najbolji klubovi imaju uspone i padove', zaključuje trener Istre 1961 Paolo Tramezzani.

  • +34
Šibenik - Istra 1961 (27.9.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Osijek u Puli stiže s tri uzastopne prvenstvene pobjede (Slaven Belupo, Lokomotiva, Varaždin)...

'Bit će to teška utakmica za nas. Moram pohvaliti svog kolegu Paola Tramezzanija koji je u sedam, osam mjeseci uspio svojoj momčadi dati jaki identitet. Bili su dobri i prošle godine, oni su protivnik s kojim je zahtjevno igrati, pogotovo na njihovom terenu. Stoga znamo da nas čeka vrlo težak posao, no bit ćemo spremni za utakmicu kao što je ova', rekao je trener Osijeka Federico Coppitelli te dodao:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Oni koji će biti u momčadi moraju biti spremni za utakmicu. Činjenica je da oni igraju agresivno, bit će sigurno puno duela na terenu, vjerojatno po kišnom vremenu. Očekuje nas, dakle, prava sportska bitka', upozorava trener Osijeka.

Standings provided by Sofascore