Lijepi prizori

Otac i sin 'uhvaćeni' kako zajedno rješavaju medijske obaveze

30.09.2024 u 22:00

Bionic
Reading

LeBron i Bronny James ukrali su pozornost na medijskom danu Los Angeles Lakersa, stvarajući viralni trenutak koji je oduševio obožavatelje diljem svijeta.

U ponedjeljak, 30. rujna, održan je 'Lakers Media Day', a LeBron je, kako se i očekivalo, bio u središtu pozornosti. Početak njegove 21. NBA sezone izazvao je veliku pažnju, dok nastavlja svoju karijeru u Lakersima, gdje igra od 2018. godine.

Međutim, pravi šok i uzbuđenje donio je LeBronov sin, Bronny James, kojeg su Lakersi izabrali kao 55. na NBA draftu 2024. godine. Bronny je ušao u ligu nakon što je prošao kroz teške trenutke na USC-u, gdje je doživio srčani zastoj netom prije početka sezone. Unatoč nedaćama, Bronny se uspješno vratio na teren nakon što su ga liječnici odobrili, odigravši više od polovice sezone. Otac i sin su bili u 'glavne zvijezde' tijekom dana za medije, a možemo vidjeti i kako LeBron prekida intervju svog sina.

Sada, Bronny se pridružuje ocu u Los Angelesu, čime ispisuju povijest kao prvi otac i sin koji će igrati zajedno u NBA-u, i to za istu momčad. Zajedničke fotografije LeBrona i Bronnyja s medijskog dana brzo su postale viralne. Iako nije sasvim jasno koju će ulogu Bronny imati u svojoj prvoj sezoni s Lakersima, glavni trener JJ Redick izrazio je veliko zadovoljstvo zbog njegovog napretka i uvjerenje da Bronny ima potencijal postati snažan NBA igrač.