ovo nismo očekivali

Pogledajte video Bjelice koji je Dinamo objavio nakon petarde Lokomotivi

30.09.2024 u 21:28

Bionic
Reading

Bjelica nije značajno mijenjao sastav u odnosu na prijašnje utakmice, oslanjajući se na iskusne igrače.

Dinamo je u 8. kolu SuperSport HNL-a uvjerljivo pobijedio Lokomotivu na Maksimiru rezultatom 5:1. Ovo je bila prva utakmica Nenada Bjelice nakon povratka na klupu Dinama, a njegova momčad brzo je pokazala snagu. Već u 13. minuti Martin Baturina doveo je Dinamo u vodstvo, dok je Bruno Petković u 34. minuti povećao na 2:0 sjajnim golom iz slobodnog udarca.

Dinamo je nastavio s dominacijom i u drugom poluvremenu, a Arijan Ademi zabio je treći gol u 51. minuti. Lokomotiva je uspjela postići počasni gol tri minute kasnije, kada je Dinamov igrač na posudbi Luka Vrbančić zatresao mrežu. U sudačkoj nadoknadi Raul Torrente postigao je dva gola, postavljajući konačnih 5:1.

  • +26
Dinamo - Lokomotiva (28.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Ipak, najveća promjena dogodila se u zadnjoj liniji, gdje su priliku od prve minute dobili Raul Torrente i Maxime Bernauer, oba nominalno rezervna stopera. Torrente je posebno impresionirao svojim golovima u završnici susreta. Atmosfera u momčadi očito je odlična, što potvrđuje i video Bjelice i Torrentea koji je klub podijelio na svojim društvenim mrežama.