Optužen za silovanje

Otkriveni novi detalji s Mbappeove zabave: Mobitele smo morali ostaviti ispred noćnog kluba

19.10.2024 u 13:35

Bionic
Reading

Švedska voditeljica i influencerica Julia Franzen je progovorila o detaljima zabave koju je u Stockholmu organizirao Kylian Mbappe

Kylian Mbappe je osumnjičen za silovanje, što je potvrdilo i državno tužilaštvo u Stockholmu, a sve se dogodilo prošlog četvrtka kad je francuska zvijezda organizirala zabavu s prijateljima u klubu 'V' nakon čega je otišao u hotel 'Banka' gdje se i dogodilo navodno silovanje.

Mbappe je navodno sudjelovao na privatnoj zabavi u noćnom klubu gdje se od gostiju tražilo da svoje mobitele ostave u pretincima koji se nalaze ispred kluba.

Švedska voditeljica i influencerica Julia Franzen tvrdi da je već bila na sličnim zabavama s nogometašem Reala, a tako je bilo i 2018. godine kad je bila pozvana na zabavu s Mbappeom i nekim francuskom reprezentativcima u Torinu.

'Na zabave su pozivane samo žene koje izgledaju lijepo, svi smo morali staviti telefone u kuvertu koja se nalazila ispred ulaza u klub', otkrila je Julia Franzen.

Ona radi kao televizijske voditeljica i influencerica, a kako javlja Expressen, Kylian Mbappe je iznajmio sobu u Stockholmu gdje se zabavljao s oko 30 gostiju - većinom žena, a optužbe za silovanje je negirao.