počinje rasprodaja

Otkriveno za koliko je milijuna eura Real spreman prodati Kovačića: Iznenađujuće malo...

27.05.2019 u 16:38

Bionic
Reading

Španjolska Marca tvrdi kako Real Madrid mora ovog ljeta zaraditi čak 300 milijuna eura od prodaje nogometaša kako bi mogao kupiti željene zvijezde, a već 35 milijuna će ga zadovoljiti u slučaju Matea Kovačića...

Podsjetimo, Mateo Kovačić je prošlog ljeta otišao na jednogodišnju posudbu u Chelsea koji je zainteresiran zadržati ga u svojim redovima i otkupiti ugovor, no dobio je kaznu Uefe zabrane potpisivanja ugovora s nogometašima u sljedeća dva prijelazna roka što je zakompliciralo situaciju.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok Real i Chelsea traže rješenje, španjolska Marca otkriva da se madridski klub spreman zadovoljiti odštetom od 35 milijuna eura za našeg 24-godišnjeg veznjaka, što je tek malo više od svote koja je plaćena Interu za njegov dolazak na Santiago Bernabeuu.

Spomenuti ugledni list naglašava da će Kovačić biti tek jedan od mnogih kojima će biti prekinut ugovor, a cilj je zaraditi čak 300 milijuna eura prodajom nogometaša, od kojih bi najviše novca trebali donijeti Isco i Gareth Bale, dok će se Zidane pokušati riješiti i Navasa, Llorentea, Ceballosa, Valleja, Mariana, Vazqueza, Mayorala, kao i odavno posuđenog Jamesa Rodrigueza.

Real s druge strane planira potrošiti čak 400 milijuna eura na pojačanja, a najpoželjnije zvijezde su Eden Hazard, Luka Jović, Paul Pogba, Ferland Mendy, a klub se nije odrekao ni svojih snova o Neymaru i Mbappeu, iako će ih biti teško ostvariti.

Dakle, u Madridu će biti prometno ovog ljeta, samo s jednim ciljem: vratiti Real na europski vrh, s kojeg je zahvaljujući Ajaxu nedavno skinut nakon tri uzastopne titule u Ligi prvaka...