psk_2

VELIKA anketa

Ovo je najboljih 11 grupne faze Eura; u sastavu se pronašao jedan susjed, ali...

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 28.06.2024 12:09
  • Objavljeno 28.06.2024 u 11:38
Bionic
Reading

Sastav čini najstariji igrač Eura, čak tri Nijemca kaoi i dva Španjolca, ali svi smo uočili jedno. Nedostaje najbolji strijelac turnira, a najvišu ocjenu dobio je igrač PSG-a.

Službeno je završila grupna faza na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Sutra, 29. lipnja, nas očekuje prvi susret osmine finala između Švicarske i Italije te ćemo teške duše gledati taj okršaj s obzirom da bi Vatreni bili na mjestu Talijana da nam Mattia Zaccagni nije srušio snove. Najbolji strijelac grupnoe faze, Georges Mikautadze, nije uključen.

Najbolji sastav grupne faze Eura sadrži najstarijeg igrača u povijesti europskih prvenstava, Pepea kao jedinog Portugalca u najboljih 11. Također, najbolja postava grupne faze sadrži čak tri domaća igrača, Tonija Kroosa, Jamala Musialu i Joshuu Kimmicha. Kylian Mbappe je također uvršten unatoč činjenici da se ozljedio u prvoj utakmici protiv Austrije te postigao samo jedan gol u grupi.

  • +24
Utakmica 3. kola skupine B na EURU: Hrvatska - Italija Izvor: EPA / Autor: Filip Singer

Najbolji igrač, prema Sofascoreu, bio je Fabian Ruiz, a njego sunarodnjak Marc Cucurella je također dobio mjesto među najboljima. Ostatak igrača koji su uvršteni u najboljih 11 grupne faze su igrači poput: Kevina De Bruynea, Codyja Gakpa te je na popisu i vratar najvećeg iznenađenja prvenstva, Gruzije, Giorgi Mamardashvili, a na listi se pronašao i reprezentativac Slovenije, Jaka Bijol.

Cup tree provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal