NEDJELJA - 15 SATI

Ovo je prvih 11 Dinama i Hajduka za derbi na Maksimiru! Ivan Leko na mukama, Ante Čačić sa slatkim brigama

24.02.2023 u 21:06

Bionic
Reading

U nedjelju je na rasporedu najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka (15 sati, MAXSport 1), a uoči utakmice sve najviše zanima koje će sastave poslati treneri od prve minute

U dvoboj na Maksimiru gosti ulaze s puno većim problemima, jer trener Ivan Leko ne može računati na desetak igrača bog ozljeda i viroze. Najzvučnije ime koje bi moglo izostati S derbija je ono najboljeg igrača Marka Livaje, ali to nisu jedine muke za Ivana Leku o čemu više možete čitati OVDJE.

S druge strane u Dinamu je situacija neusporedivo bolja. Od onih glavnih zvijezda jedino zbog ozljede neće biti spreman Petar Bočkaj i to je manje-više to, trener Ante Čačić ima slatke brige kojih prvih 11 će poslati na teren.

Obojica trenera imaju svoju viziju, strategiju, razmišljanja, oni najbolje znaju kakvo je stanje u njihovoj svlačionici, kome je najbolje dati priliku da istrči od prve minute, a nama ostaje da nagađamo tko će dobiti povjerenje.

U Dinamu bi prvih 11 moglo biti (4-1-4-1): Livaković – Ristovski, J. Šutalo Perić, Ljubičić – Mišić – Špikić (Menalo), Ademi, Baturina, Ivanušec – Petković (Drmić).

U znatno oslabljenom Hajduku prvih 11 je možda (3-4-2-1): Sentić – Ferro, Simić, Vušković – Lovrencsics, Capan, Fossati, Anello – Pukštas, Krovinović – Kalinić.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.