DRAMA U MADRIDU

Perez pozvao Modrića na hitni razgovor; problem je — hrvatska reprezentacija

22.08.2024 u 10:14

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije izazvao je uzbunu na Santiago Bernabeuu poručivši treneru Carlu Ancelottiju kako i dalje namjerava igrati za Hrvatsku

Luka Modrić je neuništiv, ali to već svi znate. Kapetan hrvatske reprezentacije 9. rujna će napuniti 39 godina, ali na ljeto je produljio ugovor s Real Madridom, a stavio se i na raspolaganje Zlatku Daliću za jesenski reprezentativni ciklus.

Upravo je to postala tema razgovora između kapetana Real Madrida i predsjednika Florentina Pereza. Naime, španjolska Defensa Central piše kako je Carlo Ancelotti zabrinut za Modrićevu fizičku formu; za ovu sezonu je izgubio Tonija Kroosa, koji se umirovio, a na Modrića računa kao jednog od posljednjih 'senatora' velike madridske generacije.

Španjolski portal piše kako je vodstvo kluba zabrinuto zbog činjenice da Modrić i dalje igra za Hrvatsku te čak navodi kako mu je cilj nastupati na Svjetskom prvenstvu 2026., iako će tada biti na pragu 41.

Perez je zato navodno pozvao svog kapetana na razgovor ne bi li ga upozorio da se pazi jer je i dalje vrlo bitan u planovima Real Madrida. Uostalom, sezona će biti nikad dulja, Modrić je sve stariji, a igrači njegovog kova ne rastu na drveću.