MALI PROBLEMI

Perišić osjetio bol pa propustio trening reprezentacije

25.05.2014 u 18:19

Bionic
Reading

Vezni igrač hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Perišić propustio je nedjeljni trening reprezentacije u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu, međutim ne radi se o težoj ozlijedi.

'Osjetio sam malu bol u koljenu poslije zadnjeg treninga, ali već ću sutra početi s laganim trčanjem. Bolje je pauzirati dan-dva nego da se dogodi nešto drugo,' objasnio je igrač njemačkog bundesligaša Wolfsburga.

Perišić se također osvrnuo na Modrićevo osvajanje naslova prvaka Europe.

'Mislim je Real zasluženo osvojio naslov, ove su sezone pokazali najviše u Ligi prvaka. Atletico je iz jedne šanse dao gol, a Real je uspio izjednačiti i bilo je očekivano što je zabio još tri gola u produžecima. Svaka čast Luki, nadam se da će za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu igrati kao što igra u Realu,' kazao je Perišić.

S njim i Olićem u Wolfsburgu igra i Brazilac Luiz Gustavo koji je uvršten na popis 23 brazilska igrača za SP.

'Luiz Gustavo je odličan igrač, jedan od glavnih na poziciji zadnjeg veznog. Nasmijali smo se poslije ždrijeba i nadamo se da ćemo i on i Olić i ja biti u prvih 11, ali i da ćemo uzeti minimalno bod Brazilu. Još nisam 100 posto opušten u reprezentaciji, kao da imam neki uteg, ali nadam se da će se to promijeniti i da ću zadržati formu iz kluba', zaključio je Ivan Perišić.