džoker s klupe

Pogledajte gol; drama za kraj i sjajna završnica Nizozemca na debiju za sva tri boda!

16.08.2024 u 23:19

Bionic
Reading

Manchester United i Fulham večeras su na Old Traffordu odigrali utakmicu koja je otvorila novu sezonu Premier lige. U napetom susretu, oba tima borila su se za prevlast na terenu, ali konačan ishod odlučen je u završnim minutama i to ni više ni manje nego od strane debitanta

Večeras su se na Old Traffordu, u utakmici koja je otvorila novu sezonu Premier lige, sastali Manchester United i Fulham, a susret je završio dramatičnom pobjedom domaćina. Iako su oba tima imala svoje prilike tijekom susreta, prava drama odvijala se u završnim minutama utakmice.

Manchester United dugo je tražio put do mreže Fulhama, ali obrana gostiju bila je čvrsta i organizirana. Međutim, novo pojačanje Uniteda, Joshua Zirkzee, postao je junak večeri. U kasnim minutama utakmice, Zirkzee je iskoristio priliku i preciznim udarcem zatresao mrežu Fulhama, osiguravši tako Manchester Unitedu vrijednu pobjedu rezultatom 1-0 i sva tri boda.

Ovaj gol je Zirkzeeu donio savršen debi pred domaćom publikom i pokazao da može biti ključan igrač u nastavku sezone. United je ovom pobjedom otvorio sezonu na najbolji mogući način, dok je Fulham, unatoč solidnoj igri, ostao bez bodova na startu nove Premier lige.

Prvijenac na debiju pogledajte OVDJE.