STUDIO HNL

Pogledajte Jeličićevu analizu Hajduka: Protiv njega Lokomotiva izgleda kao Real

15.08.2024 u 12:02

Bionic
Reading

Hajduk je prve bodove u novoj sezoni SuperSport HNL-a prosuo u drugom kolu odigravši 1:1 s Lokomotivom. Splićani su vodili 1:0 duboko do sudačke nadoknade, a onda je domaćin izjednačio pogotkom iz jedanaesterca.

Joško Jeličić, bivši igrač Hajduka i Dinama, komentirao je u emisiji Studio HNL na MAXSportu probleme u igru Hajduka. Posebno je kritizirao igru prema naprijed i izdvojio je jednu situaciju s utakmice protiv Lokomotive.

'Pogledajmo četiri igrača zadnje linije Hajduka, ja ovo nisam vidio ni u malom nogometu. Njih četvorica stoje na vrhu šesnaesterca, Raketa i Krovinović okrenuti leđima... Gledajmo Mudražiju, Smakaja i Fetaija na Pukštasu - što ovdje mogu igrači Hajduka, nego ispucati ili izgubiti loptu? Takvih situacija je u prvom poluvremenu bilo desetak. Lokomotiva stoji visoko, poslije Mudražija stalno uz Čopa maltretira stopere i ulazi između linija', naveo je Jeličić u analizi.

'Ne znam zašto Hajduk ne može izaći ovako visoko. Ja znam da njihovi stoperi ne vole baš previše dubine iza leđa, ali nedopustivo je da Lokomotiva protiv najskuplje momčadi u povijesti Hajduka izgleda 45 minuta kao Real Madrid. Bez obzira na uvjete, bez obzira na teren, bez obzira na kvalitetu nogometa. To je za Hajduk jednostavno nedopustivo.'

Jeličićeva analiza Lokomotiva - Hajduk Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.