SAMO NA MAXSPORTU

Jeličić: Dinamo će biti prvak već do zime! Njegove dvije ekipe bi se borile za titulu

12.08.2024 u 18:25

Bionic
Reading

Nakon odigranog drugog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, stiglo je i novo izdanje emisjue Stuio HNL, u kojoj su Joško Jeličić i Hrvoje Vejić dali svoje stručne komentare na viđeno od petka do nedjelje

Vjerujemo da su ljubitelji hrvatskog nogometa jedva dočekali novi izdanje Studio HNL-a a koji se prikazuje na programu MAXSporta, kako bi čuli što je Joško Jeličić uočio na utakmicama ovog kola. A možda je nešto čuo i 'uz teren', s obzirom na to da je recimo, Ivan Perišić, udaljen iz Hajdukove momčadi.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Naravno, uz Jeličića stručni komentator je i Hrvoje Vejić, a prva utakmica koju su analizirali jest okršaj s Opus Arene i Dinamova 2:1 pobjeda nad Osijekom.

Domaćini su izgubili u završnici dvoboja, odnosno nakon gola Ristovskog u sudačkoj nadoknadi.

'To je stvar dekoncentracije. Imaš rezultat do zadnjih sekundi utakmice, aktivan protiv Dinama. Isto im se dogodilo i u europskoj utakmici. I sigurno da su razočarani, jer igraju dobro, privi Dinama su bili dobri. Ali Dinamo je pokazao pobjednički mentalitet. Dinamo ima roster, koji može zadržati ritam, ali i donijeti kakve pomake u igri. I zato mislim da je Dinamo najkvalitetnija momčad HNL-a. Ostalima će biti jako teško pratiti korak s Dinamom', rekao je Hrvoje Vejić, a Joško Jeličić se nadovezao.

'Oprečno raspoloženje, kako na strani Osijeka, tako na strani Dinama. Znam da profa Jakir to ne voli čuti. Ali reći ću to ovako. Prošle godine smo imali Ligu 9, jer je Rudeš otpao već nakon pet kola. A uvjeren sam da ćemo i ove godine imati Ligu 9 jer će Dinamo biti prvak poprilično rano., već do zime. Zašto? Na ovo što su radili prošlo proljeće, nadovezali su se i ojačali svoj roster, uvjeren sam da bi se dvije momčadi Dinama borile za naslov. Uz dužno poštovanje ostalima', naglasio je Jeličić.

Hrvoje Vejić i Joško Jeličić o snazi Dinama Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport
  • +12
Osijek - Dinamo (11.8.2024.), 2. kolo SuperSport HNL Izvor: Cropix / Autor: Marin Franov