UREDOVALA JE POLICIJA

Pogledajte nemile scene sukoba trenera i navijača Istre na Šubićevcu

27.09.2024 u 22:36

Bionic
Reading

Istra je s 10 igrača u 8. kolu SuperSport HNLa- izvukla bod na Šubićevcu kod Šibenika, no ni taj podvig nije bio dovoljan da se smire strasti između trenera Paolo Tramezzani i Demona, navijača Istre

Nešto već dulje vrijeme ne funkcionira između trenera Istre Paola Tramezzanija i navijačke skupine Demoni. Nakon poraza na domaćem travnjaku od Lokomotive na Aldo Drosini pale su teške riječi, požalio se i sam Tramezzani nakon susreta.

'Ljutnja? Prihvaćam da me netko kritizira kao trenera i kaže da sam loš trener, ali ne prihvaćam da me se vrijeđa na osobnoj razini. To je prvi puta u mojoj karijeri da me domaći navijač tako uvrijedio, a i moram reći da sam neugodno iznenađen. Idemo dalje, znat ćemo reagirati, momčad i ja, siguran sam u to... ' rekao je Paolo Tramezzani.

  • +4
Šibenik, 27.09.2024 - Nogomet: Trener Paolo Tramezzani raspravljao se s navijačima Istre na... Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev

Nije se smirilo niti na gostovanju u Šibeniku unatoč činjenici da su Puljani uzeli bod. Nakon susreta opet je mala skupina gostujućih navijača imala verbalni okršaj s Tramezzanijem, uredovala je i policija koja je smirila eskalaciju sukoba, ali očito su pale grube i teške riječi. Neće biti lako u narednim danima niti Upravi kluba, 'ratne sjekire' su iskopane, neće ni Tramezzani baš trpjeti da ga se s tribina zlostavlja, pogotovo kako kaže na osobnoj razini. Bilo bi zanimljivo ćuti i drugu stranu, onu navijačku, što se trener Istre zamjerio najvjernijima kada su tako otvorili verbalnu paljbu po njemu, piše Slobodna Dalmacija.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +34
Šibenik - Istra 1961 (27.9.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Standings provided by Sofascore