ENGLESKA POSLA

Pogledajte s čime je uhvaćen Paul Pogba; što to treba igraču od 100 milijuna?

20.12.2017 u 14:51

Bionic
Reading

Od prvog dana kada je Paul Pogba prešao iz talijanskog Juventusa u Manchester United za 105 milijuna eura engleski ga mediji promatraju kroz povećalo. Prati se svaki njegov korak pa je tako vijest postala fotografija iz zračne luke u Manchesteru zbog slatkiša o kojem je doslovno ovisan. Sve je pokrenuo The Sun...

U srijedu ujutro uoči puta u 200-tinjak kilometara udaljeni Bristol, gdje zvijezde Manchester Uniteda igraju u četvrtfinalu u sklopu Carabao Cup, fotograf je objektivom ulovio gotovo sve zvijezde uključujući i trenera Josea Mourinhoa.

Tako se može vidjeti kako na let privatnim avionom potpuno sam dolazi Zlatan Ibrahimović, a engleske medije posebno je zaintrigirala fotografija Paula Pogbe koji je u rano jutro – dakle u vrijeme doručka - uhvaćen kako 'doslovno guta' nezdrave šećerene trakice kakve većinom jednu – osnovnoškolci i klinci vrtićke dobi.

  • +4
Igrači i stručni stožer Manchester United u zračnoj luci uoči puta Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Pogba je navodno ovisnik o tom nezdravom slatkišu obojenom umjetnim bojama i očito se više nitko u klubu nema volje baviti njime i govoriti mu 'kako je to štetno' iako je poznato kako igrači imaju redovita predavanja kako bi se trebali 'zdravo hraniti' te izbjegavati gazirane sokove.

Mnogi se navijači Manchester Uniteda stoga s pravom pitaju: što mu treba da stalno jede te nezdrave slatkiše?

No, s druge strane Pogba igra toliko dobro da se u klubu nitko ne zamara što drži u ustima pri ulasku u avion.

No, fotografija s 'čudnim predmetom u Pogbinom ustima' ubrzo se proširila društvenim mrežama uz natpis: Pogledajte s čim je sada uhvaćen Paul Pogba! Eto, po tko zna koji puta ispada kako engleski mediji traže senzaciju pa makar bila riječ i o slatkišima. Naravno, prvi se o tome raspisao tiražni The Sun.