Plazibat i GLORY

Potvrđen spektakl u zagrebačkoj Areni; najbolji hrvatski kickboksač vraća se u ring!

07.06.2024 u 08:39

Bionic
Reading

Nakon što je u lipnju prošle godine slomio ruku u borbi za naslov privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije, najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat vraća se u ring 21. rujna u zagrebačkoj Areni na borilačkoj priredbi Glory 95, objavila je velika svjetska kikboksing organizacija, nizozemski Glory

Popularni teškaš je izvan pogona od prošle godine nakon što je pretrpio lom ruke u svojoj posljednjoj borbi i sada se želi trijumfalno vratiti pred svojim navijačima.

'Sretan sam što sam se konačno vratio i što se Glory vraća u Hrvatsku prvi put nakon deset godina. Jedina stvar koja može biti bolja od pobjede na mom povratku je učiniti to pred svojim navijačima. Priredit ću predstavu za sve', poručio je Antonio Plazibat.

Podsjetimo, najbolji hrvatski kickboksač je u lipnju prošle godine u Rotterdamu u borbi za naslov privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije, izgubio od Nizozemca nigerijskih korijena Tariqa Osara nokautom u petoj rundi. Osaro je potkraj prve runde jednim "kickom" slomio Plazibatu ruku koji se nastavio boriti.

Plazibat se trebao vratiti u ožujku nastupom na "GLORY Heavyweight Grand Prixu" u Arnhemu, međutim otkazao je nastup jer se nije posve oporavio od loma ruke. Sada je spremena za povratak.

'S poviješću razornih nokauta, Plazibat je jedan od najuzbudljivijih teškaša na planetu i obožavatelji mogu očekivati ​​vatromet po njegovom povratku. Njegov protivnik i uzbudljiviji dodaci za GLORY 95 fight card bit će otkriveni u nadolazećim tjednima', poručili su iz Gloryja.

sve osim nogometa

Učitavanje...