SJAJNA VIJEST

Povratak teško bolesnog Russa oduševio Kovača i cijelu Njemačku!

01.03.2017 u 16:32

Bionic
Reading

Niko Kovač priznaje da momčad nije izgledala briljantno niti u četvrtfinalnoj utakmici Kup protiv Arminije ovog utorka, ali barem se na teren vratio Marco Russ koji je uspješno prebolio rak testisa...

Eintracht je konačno prekinuo svoju negativnu seriju od tri poraza bez postignutog pogotka pa bivši hrvatski izbornik može odahnuti.

U četvrtfinalu Kupa protiv niželigaša Arminije klub iz Frankfurta stigao je ovog utorka do teške pobjede 1:0 i tako ušao među četiri najbolje momčadi natjecanja, no glavna vijest bio je povratak na teren Marca Russa, nogometaša kojem je potkraj prošle sezone dijagnosticiran rak testisa, no uspješno je pobijedio opaku bolest i spreman je ponovo se posvetiti nogometu.

'Bio sam jako nervozan kad me trener pozvao da uđem. Bilo je to jako važno za mene, kao i svima koji su mi pomagali u ovom teškom razdoblju: obitelji i supruzi koji su bili na stadionu. Sretan sam što sam ovaj trenutak mogao podijeliti s njima,' izjavio je Russ nakon susreta.

'Oduševljen sam što je Marco ponovo dio Eintrachtove obitelji na nogometnom terenu. Već mjesec dana se nadamo njegovom povratku i sada možemo samo biti sretni,' izjavio je pak Niko Kovač, no nije bio impresioniran igrom svoje ekipe:

'Utakmica nije bila onakva kakvoj sam se nadao, ali moramo biti zadovoljni prolaskom u polufinale. Međutim, nije to bio sjajan nogomet. Nismo imali ni brzinu ni sigurnost koja nam je nužna na terenu.'