sporna situacija

Poznato je u kakvom je stanju nesretni Antonio Bosec; dobio je kopačkom u glavu

20.10.2024 u 20:08

Bionic
Reading

Utakmicu Slaven Belupa i Hajduka (0:2) obilježila sporna situacija nakon koje su 'bili' zabili gol. Diallo je nogom u glavu pogodio Boseca, a u nastavku je Biuk zabio...

Hajdukov Ismael Diallo i Slaven Belupov Antonio Bosec u jednom su duelu krenuli na loptu. Diallo je bio brži i nogom izbio, a Bosec je krenuo glavom...

Diallo je u tom duelu loptu dodao Biuku koji je u nastavku akcije zabio gol za 2:0, ali je i opalio nesretnog Boseca nogom u glavu!

Igrač Slaven Belupa ostao je ležati na terenu, a njegovi su suigrači protestirali kod glavnog suca Ante Čuline zbog opasne igre.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

VAR je provjeravao tu situaciju te je nakon nekoliko minuta odlučeno da prekršaja nema te da je gol Biuka regularan!

Nakon utakmice je trener Slaven Belupa Mario Kovačević otkrio u kakvom je stanju Bosec koji je na poluvremenu ostao u svlačionici.

  • +15
Slaven Belupo - Hajduk (20.10.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Doktor mi je rekao da Bosec ima mali potres mozga. Nismo htjeli riskirati s njim. Za gol sam se bunio zbog visoko podignute noge, ali ne zanima me suđenje, neka sude kako hoće. Uvijek se to sudilo, ne razumijem. Ako ih veseli da to rade protiv Slaven Belupa, neka nastave', kazao je razočarani Mario Kovačević.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore