tko je tu lud?

Hajduk je zabio gol, a Bosec zaradio potres mozga; sudac Čulina i VAR kažu da nema prekršaja

20.10.2024 u 19:43

Bionic
Reading

Hajduk je u Koprivnici pobijedio Slaven Belupo 2:0 u 10. kolu SuperSport HNL-a, a utakmicu je obilježila sporna situacija nakon koje su 'bili' zabili gol

Na samom kraju prvog poluvremena Uremović je odigrao dugu loptu prema sredini terena. Na nju su u punom trku krenuli Hajdukov Ismael Diallo i Slaven Belupov Antonio Bosec.

Činjenica je kako je Diallo prvi je stigao do lopte i nogom krenuo izbiti ju, a Bosec je išao glavom...

Diallo je u tom duelu loptu prenio prema Biuku koji je u nastavku akcije zabio gol za 2:0, ali je u isto vrijeme opalio nesretnog Boseca u glavu! Igrač Slaven Belupa ostao je ošamućen ležati na terenu, a njegovi su suigrači protestirali kod glavnog suca Ante Čuline zbog opasne igre.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Uključio se i VAR te je nakon nekoliko minuta provjere odlučeno da prekršaja nema te da je gol Biuka regularan!

Nakon utakmice je trener Slaven Belupa Mario Kovačević otkrio u kakvom je stanju Bosec koji je na poluvremenu ostao u svlačionici.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Doktor mi je rekao da Bosec ima mali potres mozga. Nismo htjeli riskirati s njim. Za gol sam se bunio zbog visoko podignute noge, ali ne zanima me suđenje, neka sude kako hoće. Uvijek se to sudilo, ne razumijem. Ako ih veseli da to rade protiv Slaven Belupa, neka nastave', kazao je razočarani Mario Kovačević.

  • +15
Slaven Belupo - Hajduk (20.10.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL
Standings provided by Sofascore