TKO JE GLEDAO UTAKMICU?

Prelijepa Šibenčanka izazvala pomutnju na tribinama

29.04.2014 u 12:17

  • +8

Antonija Mišura na utakmici košarkaških klubova

Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

Bionic
Reading

Na dobro ispunjenom Baldekinu utakmicu 7. kola Lige za prvaka odigrali su gradski rivali GGK Šibenik i KK Jollly JBS (52:68), a dvoboj u kojem su dominirale obrane promatrala je s tribina jedna od najljepših sportašica svijeta

Jolly JBS je u ovome trenutku gazda u gradu. Pokazao je to pobjedom od 68:52 u susretu u kojem se nije umiralo u ljepoti. Kod domaćina je Bašić ubacio 17, a Vukičević 16, dok je kod pobjednika najefikasniji bio Smith s 20, a Katura je dodao 15 koševa.

Antonija Mišura (Vojko Basic / CROPIX)

Susret neće ostati upamćen samo po Jollyjevom trijumfu, nego i po još dva detalja. U drugoj četvrtini fizički su se pokušali obračunati Vukičević i Cinac, ali su brzom intervencijom ostalih aktera spriječene neželjene scene.

Drugi detalj je bio mnogo ljepši. Na tribinama se pojavila jedna od najljepših košarkašica na svijetu Antonija Mišura koja je trenutačno u dresu francuskog Toulousea.

Hrvatska reprezentativka s velikom je pažnjom pratila situaciju na parketu, a s druge strane bila je osoba koja je svojom novom frizurom privukla najviše pogleda na utakmici. Pojedince je više zanimala ona nego šibenski košarkaški okršaj, no tko bi im zamjerio.