KLJUČ JE PREDBRAČNI UGOVOR

Prijatelji o Jordanu: On voli Yvette, ali želi zaštiti svoj novac!

22.03.2013 u 10:44

Bionic
Reading

Jedan od najvećih košarkaša svih vremena Michael Jordan uskoro će se oženiti za prelijepu Yvette Prieto, ali ovaj puta je čini se naučio lekciju iz prvog braka

Neki nauče brzo, neki nakon nekog vremena, a neki ljudi nikad! Očito je da 50-godišnji Michael Jordan ne misli biti u posljednjoj kategoriji jer mu je dobro ostala u pamćenju tada još rekordna suma, koju je nakon razvoda morao isplatiti bivšoj supruzi Juaniti Vanoy.

Poučenim tim iskustvom, Jordanovi su odvjetnici sastavili predbračni ugovor, koji misli potpisati s budućom nevjestom Yvette Prieto, s kojom bi trebao stupiti u bračni život 27. travnja.

Multimilijunaš Jordan

Procjenjuje se kako je Jordan 'težak' oko 650 milijuna dolara pa je stoga i razumljiv njegov korak da želi predbračni ugovor.

'Michael voli Yvette, ali to ga neće spriječiti da se vodi zdravim razumom i tako zaštiti svoj novac, što ranije nije učinio', rekla je osoba privatno bliska budućem bračnom paru.

Procjenjuje se kako je Jordan 'težak' oko 650 milijuna dolara pa je stoga i razumljiv njegov korak da želi predbračni ugovor.

prijatelji Yvette
Yvette je upoznata s Michaelovom prošlosti pa zna da je on nekad bio kronično nevjeran

Iako Yvette opetovano izjavljuje kako ne vjeruje da će klauzule iz predbračnog ugovora ikad stupiti na snagu, treba spomenuti kako će u slučaju razvoda svaki od bračnih članova zadržati svoju u brak unešenu imovinu, a Yvette bi za svaku godinu bračnog života trebala dobiti milijun dolara. U slučaju da brak potraje duže od deset godina, taj se iznos godišnje penje na pet milijuna.

'Yvette je upoznata s Michaelovom prošlosti pa zna da je on nekad bio kronično nevjeran. Ipak, ona vjeruje da je to stvar prošlosti te da ih očekuje dugotrajan brak i lijepo vjenčanje', rekla je ista osoba iz bliskog kruga prijatelja Jordana i Prieto.