FIFA_SP_2018.svg

RIJEČI SU SUVIŠNE

Procurile snimke o kojima svi govore; za ovo je zaslužan nevjerojatan rasplet na World Cupu...

Bionic
Reading

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji Južna Koreja je iznenadila Njemačku (2:0), a dalje je iz te skupine otišao Meksiko (zajedno sa Švedskom). Takav rasplet zaslužan je za jednu od najluđih scena slavlja

Meksiko je prije zadnjeg kola imao sve u svojim rukama, ali 'sombrerosi' su zakazali i dobili lekciju od Švedske koja ih je svladala 3:0. Ipak, Meksiku je rezultat druge utakmice išao na ruku, a tamo se dogodila najveća senzacija prvenstva. Južna Koreja je u sudačkoj nadoknadila sprašila dva pogotka aktualnim prvacima Nijemcima te tako u osminu finala gurnula Meksikance.

  • +3
SP u nogometu, grupa F: Meksiko - Švedska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ludilo u Meksiku moglo je početi, a tamošnji ljudi nisu zaboravili da za to zasluge imaju južnokorejski nogometaši. Izašli su na ulice i sa zastavama Južne Koreje, ali najluđa scena odvijala se u susjedstvu Mexico Cityja - Lomas de Chapultepecu.

Tamo su meksički navijači stigli pred ambasadu Južne Koreje, počeli izvlačiti osoblje van i slaviti s njima. Djelatnici ambasade i konzuli završavali su na ramenima razdraganih navijača te su dobili tekilu da nazdrave. Meksikanci su skandirali Koreancima, nazivali ih braćom...

  • +31
SP 2018., skupina F: Meksiko - Švedska (navijači) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Oni su ludi, ali i ja sam danas lud. Danas zajedno slavimo', riječi su konzula Byoung-jin Hana, a snimke njegove proslave na ramenima, kao i drugog osoblja ambasade, brzo su obišle svijet.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal