VARDY NIJE IZDRŽAO

Psovka zbog koje bi se mogli srušiti Leicesterovi snovi!

19.04.2016 u 10:48

Bionic
Reading

Jamieju Vardyju prijeti suspenzija od tri utakmice zbog ružne psovke koju je uputio sucu Jonu Mossu nakon što ga je ovaj isključio protiv West Hama...

Engleski 29-godišnji napadač možda je gurao Leicester do vrha Premiershipa ove sezone, no u nedjelju je gadno zabrljao. Ne samo što je lošom glumom pokušao iznuditi kazneni udarac i pritom je zaradio drugi žuti karton, već se nije mogao suzdržati i uvrijedio je suca Jonu Mossu.

'Jeb..a pi.ko!', dobacio je Jamie Vardy arbitru i tako zapravo najviše naštetio svom Leicesteru. FA je pokrenuo istragu protiv strijelca 22 pogotka ove sezone i vjerojatno će dobiti suspenziju veću od jedne utakmice koliko je trebao pauzirati.

Očekivana kazna za Vardyja mogla bi biti tri utakmice zabrane igranja. Tako bi 'lisice' ostale bez najboljeg igrača na susretima protiv Swanseaja, Manchester Uniteda i Evertona, a tek bi se vratio u zadnjem kolu u gostima kod Chelseaja.

Prednost Leicestera ovaj je vikend pala na pet bodova razlike, a raspored u zadnja tri kola mu je težak. Vardyjeva suspenzija mogla bi biti prekretnica u korist Tottenhama, no ako 'lisice' bez Jamieja svladaju slabašni Swansea u nedjelju i dalje ostaju na pravom putu prema tituli...