PREGLED, PA POTPIS

Ranieri nemoćan: Istina je, ne možemo ga zadržati

05.06.2016 u 13:31

Bionic
Reading

Čelnici engleskog nogometnog prvaka Leicestera najavili su kako će za nastup u Ligi prvaka zadržati osovinu ekipe koja ih je odvela do povijesnog uspjeha. Ali to je lakše reći nego ostvariti

Leicester za sada odbija interes europskih bogataša, no u slučaju Jamieja Vardyja nemaju obrambeni mehanizam. U ugovoru sjajnog 29-godišnjeg strijelca stoji izlazna klauzula od 20 milijuna funti i trener Arsenala Wenger poslao je takvu ponudu u Leicester čime aktualni Vardyjev klub izbacuje iz pregovora. Sve je na Vardyju.

Tu špekulaciju u Italiji je potvrdio i trener čudotvorac Claudio Ranieri, a aktualni centarfor Arsenala Olivier Giroud kaže kako je do njega došao glas da Vardy želi u Arsenal i kako jedva čeka novog konkurenta u napadu 'topnika'.

Engleski mediji tvrde kako su pregovori praktično završeni i kako bi engleski reprezentativac već danas mogao odraditi liječnički pregled, te sutra potpisati ugovor s Arsenalom. Navodno želi sve riješiti prije odlaska na EURO koji počinje idućeg tjedna u Francuskoj.

Vardy je imao sezonu iz snova, sada je čini se spreman na najveće izazove