psk_2

znamo kakav je osjećaj

Razočarani Kek nakon primljenog gola u nadoknadi: Nogomet zna ponekad biti okrutan!

  • J.B./Hina
  • Zadnja izmjena 20.06.2024 20:21
  • Objavljeno 20.06.2024 u 19:05
Bionic
Reading

Matjaž Kek, slovenski izbornik čija je momčad na dramatičan način ispustila pobjedu protiv reprezentacije Srbije u Münchenu odigravši 1:1 nakon što su primili gol u posljednjoj minuti, izjavio je na konferenciji za medije da je ponosan na igrače te vjeruje da će se iskupiti.

Nakon primljenog gola u 95. minuti za izjednačenje protiv Srbije, slovenski izbornik Matjaž Kek obratio se novinarima nakon utakmice.

'Pokazali smo da smo zasluženo na Euru. Nogomet zna ponekad biti okrutan, ali sam uvjeren da će ova momčad doživjeti iskupljenje. Igrali smo hrabru i poštenu utakmicu uz veličanstvene kulise, što će ući u povijest slovenskog sporta. Znali smo da je Srbija opasna iz prekida.'

'Možda se dogodio mali pad koncentracije, ali bez obzira na to ponosan sam na igrače i njihovu srčanost. Okrećemo se zadnjoj utakmici u skupini protiv Engleske. Oni su veliki favoriti, ali to su bili i Danci i Srbi. Trebamo dići glave i pripremiti se.' nastavio je Kek.

Raspored i rezultati Eura 2024.

  • +67
Slovenija - Srbija, Euro (20.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

Novinarima se obratio i Žan Karničnik, strijelac pogotka za Sloveniju i dobitnik nagrade za igrača utakmice te je izjavio za službeni mrežni portal EURO2024.com slijedeće:

'Teškom mi je u ovom trenutku, bili smo tako blizu. Igrali smo jako dobro, ali nismo uspjeli izdržati do kraja. Postigli su pogodak nakon mnogih dugih dodavanja, a u tome su jako dobri. Bilo je sjajno na terenu uživati u takvoj podršci navijača. Sad nam je ostalo odigrati protiv Engleza, koji su favoriti u našoj skupini. Nastojat ćemo se pokazati u najboljem izdanju.'

Slovenija posljednju utakmicu u skupini C igra protiv Engleske, 25. lipnja s početkom u 21 sat.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal