vrijedi više od toga

Real poslao svoju skupocjenu zvijezdu u treću ligu: Ovako je odgovorio šefovima

26.08.2018 u 18:06

Bionic
Reading

Na užas brazilske javnosti Real je poslao Viniciusa Juniora u svoju B momčad koja igra u trećoj španjolskoj ligi, a odmah se ovog vikenda istaknuo krasnom driblingom kojim je pokazao da vrijedi više od aktualnog statusa u Madridu...

Mladi 18-godišnji napadač doveden je uz odštetu od 45 milijuna eura iz Flamenga, a Brazilci su se nadali da će od samog početka igrati važnu ulogu u redovima Reala ili barem otići na posudbu u neki solidan prvoligaš, s obzirom da se radi o najskupljem pojačanju 'kraljeva' ove godine.

No, na užas brazilskih medija i javnost Vinicius Junior poslan je ovog vikenda u B momčad Reala koja nastupa u trećoj španjolskoj ligi.

U utakmici protiv B momčadi Las Palmasa pokazao je ipak da vrijedi više nego što ga trenutno tretiraju u Madridu, a jedan njegov prolazak kroz dvojicu protivničkih igrača impresionirao je okupljene na tribinama.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Španjolski dnevnik Marca proglasio je ovaj potez jednim od driblinga godine, a Viniciusu preostaje nadati se da će ga približiti Lopteguijevoj udarnoj momčadi...